Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> אספרגוס ברוטב גורצטרמינר וגבינות חריפות

אספרגוס ברוטב גורצטרמינר וגבינות חריפות

אספרגוס ברוטב גורצטרמינר וגבינות חריפות

תיאור המתכון


מתכון של מסעדת ארטישוק

מרכיבים

אופן ההכנה

לקלף את האספרגוס
לחלוט במים רותחים עם כפית מלח 15 שניות ולהעביר למי קרח
להרתיח את היין להוסיף את הגבינות החמאה והשום ולערבב עם מטרפה על אש נמוכה עד לקבלת מרקם אחיד
לעטוף את האספרגוס בשמן זית לבזוק מעל מלח ים לסדר על תבנית ולהכניס לתנור מחומם מראש ל º250 . לאפות 20-25 דקות
לסדר בצלחת ולצקת מעל את הרוטב.