Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

תיאור המתכון

מתכון נועז ומפתיע עם מרק חלב קוקוס וסורבה לבחירה באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים בסיר את כל החומרים.
מצננים ומעבירים לצלחת ההגשה.
מוסיפים כדור סורבה פסיפלורה מעל
טיפ: ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה עם כל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות או מרולה (פרי אפריקאי).

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה