Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

תיאור המתכון

מתכון נועז ומפתיע עם מרק חלב קוקוס וסורבה לבחירה באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים בסיר את כל החומרים.
מצננים ומעבירים לצלחת ההגשה.
מוסיפים כדור סורבה פסיפלורה מעל
טיפ: ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה עם כל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות או מרולה (פרי אפריקאי).

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון