פילה סלמון במושט
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף משה בדישי, מסניף הדגל של Minna Tomei במרכז קסטרא בחיפה
מרכיבים
- 150 גרם מיסו
- 8 כפות סקה
- 8 כפות מירין
- 100 מ"ל מיץ תפוזים טרי
- 6 כפיות סוכר
אופן ההכנה
מניחים בסיר קטן מירין, סקה, מיץ תפוזים וסוכר ומביאים לרתיחה
מוסיפים את המיסו (כף אחרי כף), ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד
מורידים מהאש ומקררים לטמפ' החדר
משרים את הסלמון במרינדה במשך 24 שעות והופכים פעם אחת
לקראת ההגשה מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס, ומסדרים את הפילטים בתבנית עם נייר אפייה (כשהעור כלפי מעלה). צולים בתנור במשך כ-8 דקות ומגישים מיד
טיפ: מומלץ להגיש עם ירקות מוקפצים ברוטב סויה ושמן שומשום