מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פילה סלמון במושט

פילה סלמון במושט

תיאור המתכון

באדיבות השף משה בדישי, מסניף הדגל של Minna Tomei במרכז קסטרא בחיפה

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים בסיר קטן מירין, סקה, מיץ תפוזים וסוכר ומביאים לרתיחה
מוסיפים את המיסו (כף אחרי כף), ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד
מורידים מהאש ומקררים לטמפ' החדר
משרים את הסלמון במרינדה במשך 24 שעות והופכים פעם אחת
לקראת ההגשה מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס, ומסדרים את הפילטים בתבנית עם נייר אפייה (כשהעור כלפי מעלה). צולים בתנור במשך כ-8 דקות ומגישים מיד
טיפ: מומלץ להגיש עם ירקות מוקפצים ברוטב סויה ושמן שומשום