עוגת פרג מלא

עוגת פרג מלא

תיאור המתכון

באדיבות מיקי שמו, קונדיטור ראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הבצק: מעבדים את הסוכר והחמאה 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הביצים ולאחר מכן את הקמח. ממשיכם לעבד עוד מעט עד לאיחוד. שומרים בקירור.
הכנת המילוי: מרתיחים את החלב, הסוכר, החמאה וגרידת הלימון. עם הגעה לטמפ' רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים. לבסוף מוסיפים את האגוזים הטחונים.
הרכבת העוגה: מרדדים את הבצק הקר לעובי 1/2 ס"מ, ומחלקים את המלית פרג לשניים. מניחים את מלית הפרג שחילקנו בצורת 2 גלילים בקוטר 7-8 על-גבי הבצק, ומעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב". אופים בתנור בטמפ' של °170 צלזיוס במשך כ-35 דקות.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה