טארט פרג וחלבה

טארט פרג וחלבה

תיאור המתכון

באידבות מיקי בן שמו,קונדיטור ראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה"

מרכיבים

אופן ההכנה

לבצק: בקערה, מעבדים חמאה עם אבקת סוכר וקורט מלח. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שנבלעת בתערובת. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לעבד עד לאיחוד. מרדדים את הבצק לעובי עד 1/2 ס"מ ומכניסים לתבנית הפאי.
למלית פרג: מקציפים את כל החומרים לתערובת קרמית.
קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בתחתית הפאי.
ממלאים את הפאי עם החלבה בקרם פרג עד 3/4 גובה.
אופים בתנור בחום של °175 צלזיוס במשך כ-25 דקות ומקררים בטמפ' החדר.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

הערות

* קוטר תבנית: 26-24 ס"מ