רוטב סלק לניוקי
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה: עד שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון פשוט וטעים לרוטב סלק, המתאים במיוחד לניוקי משובח.
באדיבות ישראל מוצ'ניק.
מרכיבים
- סלק מבושל כשעה
- 1 שמנת מתוקה
- 2 עלים בזיליקום קצוץ
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית גרידת חזרת.
אופן ההכנה
1. מבשלים את הסלק כשעה, לאחר מכן מקלפים את השכבה החיצונית ומגרדים את הסלק על פומפייה דקה.
2. במחבת מחממים שמן זית ומוסיפים את גרידת הסלק, מוסיפים 2 עלי בזיליקום קצוץ ומקפיצים את התערובת עם החזרת. מוסיפים את השמנת, מלח ופלפל
ומביאים לרתיחה.
הערות
את הרוטב ניתן להוסיף לכל סוגי הפסטות. מומלץ לריבועי גבינה.
המתכון באדיבות
|
בית קפה קפה קפה
אופנהיימר 11 (נווה אביבים), תל אביב
הצג טלפון
03-6422099
|