מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מוסקה צמחונית עם תרד

מוסקה צמחונית עם תרד

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מסעדת ויקטוריה, מטבח כפרי.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים דק את הגזר והבצל ומטגנים בשמן וקצת מים,מוספים את הפטריות ,תרד והתבלינים..
בנפרד מבשלים את האורז עד שהוא כמעט מוכן .מערבבים את האורז עם התרד ,הביצים הקשות,פטרוזליה ונענע.
מוספים כוס מים חמים.
את המוסקה אופים בתבנית משומנת בתנור מחומם מראש בחום 220 מעלות , בערך 20 דקות.
מערבבים את היוגרט והביצים ושופכים את התערובת על המוסקה ומחזירים לתנור לעוד רבע שעה.