מוסקה צמחונית עם תרד
- מתאים ל: 6 מנות מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות מסעדת ויקטוריה, מטבח כפרי.
מרכיבים
- חומרים:
- חצי ק''ג תרד שטוף וחתוך.
- 300 ג' פטריות טריות - חתוכות לקוביות גדולות
- 3 בצלים (חבילת בצל ירוק)
- 2 גזרים
- חצי חבילה פטרוזליה - חתוכה דק
- רבע חבילה נענע - חתוכה דק
- 3 ביצים קשות - חתוכות לקוביות.
- 3 ביצים טריות
- כוס וחצי יוגורט
- כוס אורז.
- תבלינים: מלח, פפריקה אדומה, פלפל שחור.
אופן ההכנה
חותכים דק את הגזר והבצל ומטגנים בשמן וקצת מים,מוספים את הפטריות ,תרד והתבלינים..
בנפרד מבשלים את האורז עד שהוא כמעט מוכן .מערבבים את האורז עם התרד ,הביצים הקשות,פטרוזליה ונענע.
מוספים כוס מים חמים.
את המוסקה אופים בתבנית משומנת בתנור מחומם מראש בחום 220 מעלות , בערך 20 דקות.
מערבבים את היוגרט והביצים ושופכים את התערובת על המוסקה ומחזירים לתנור לעוד רבע שעה.