Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ולנטיין: מסקרפונה תותים ותלתי פילו

ולנטיין: מסקרפונה תותים ותלתי פילו

ולנטיין: מסקרפונה תותים ותלתי פילו

תיאור המתכון

לכבוד חג האהבה מתכון סקסי וטעים במיוחד של השף סהר רפאל ממסעדת כרמים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מורחים על אחד מעלי הפילו חמאה ובוזקים מעל סוכר. מפזרים את רצועות הבזיליקום מעל מניחים דף נוסף ומהדקים היטב בעזרת סכין חדה. חותכים את הפילו לרצועות ארוכות ולוקחים 2 או 3 רצועות, מקבצים אותם ויוצרים כדור שטוח של תלתלי פילו אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 6 דקות.
מערבבים בקערית את המסקרפונה, הדבש, ההל וגרדת הלימון וטורפים היטב.

הערות

אופן הגשה:
בצלחת נניח 3 יחידות של תלתלי פילו אפויים ומעל את הקרם מסקרפונה ונסיים בתותים עם הרוטב ברנדי ויין פורט

המתכון באדיבות
מסעדת כרמים בכניסה למושב , סגולה הצג טלפון