סלט טאבולה קוסקוס קל להכנה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון קל, פשוט וטעים לסלט הטאבולה המוכר.
באדיבות שף תם קבלו.
מרכיבים
- שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 3 עגבניות קלופות, נקיות מגרעינים, חתוכות לקוביות
- צרור כוסברה קצוצה
- צרור נענע קצוצה
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- מיץ מלימון אחד
- שמן זית
- מלח
- פלפל
- גרעיני חמנייה קלויים
- 1 תפוח עץ קצוץ דק
אופן ההכנה
1. מקלפים את העגבניות ע"י שימוש בסיר מים רותחים. שמים את העגבניות במים לכ-10 שניות, מיד מעבירים למי קרח, ואז הקליפה יורדת בקלות.
2. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
3. חותכים וקוצצים את כל המרכיבים, מערבבים יחד בקערה עם הקוסקוס ומגישים.
4. ניתן לרענן את הסלט לפני ההגשה עם מעט מלח ולימון.
המתכון באדיבות
|
מסעדת דקה
התעשייה 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5629900
|