מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קדירת בשר חורפית

קדירת בשר חורפית

תיאור המתכון

מתכון לתבשיל קדירה איכותי: בשר וירקות שורש.
באדיבות שף סהר רפאל.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים את הבשר מביאים לסגירה, מוזגים את היין וממיסים משקעים.
2. מוסיפים את הנוזל ירקות והתבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.
3. מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות, משפרים טעמים ומסיימים בישול.

טיפים לבישול:
מרגע הרתיחה מומלץ לבשל את הקדירה על אש נמוכה במשך 3 שעות לפחות.
מומלץ להשתמש בעשבי תיבול טריים, וניתן לעשות "פוקה גרנה" זר עלי תיבול גם בבית: לוקחים עלי כרישה, תימין, פלפל אנגלי, רוזמרין ומרווה. קושרים את העשבים לידי זר ומוסיפים לקדרה, בתום הבישול מסירים את הזר וכך ניתן לקבל את מירב הטעמים בלי "לכלוך" הקדרה בעשבי תיבול.

המתכון באדיבות
מסעדת כרמים בכניסה למושב , סגולה הצג טלפון