Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> טו בשבט: קן פירות מיוחד

טו בשבט: קן פירות מיוחד

טו בשבט: קן פירות מיוחד

תיאור המתכון

מתכון ייחודי ל"קן" בצק פילו עם שוקולד ופירות יבשים.
באדיבות משכן האירועים בית האופרה באשדוד, קונדיטור דוד ועקנין.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לאפות בתבנית חד פעמית ריבוע בגודל 18 ס"מ בצק פילו.
2. למלא בתבנית את איטריות הקדאיף ולתת אפיה קצרה.
3. לאחר האפייה למזוג את הסילאן על הקונכייה כשהיא חמה.
4. במחבת להמיס מחמאה ולהוסיף את הסוכר, ברנדי, גרידת לימון, לקרמל מעט, לערבב בתוכו את כל הפירות היבשים ולבנות את המנה.