Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> סלט תאנים וגבינת עיזים בוויניגרט דבש, תמרים וג'ינג'ר

סלט תאנים וגבינת עיזים בוויניגרט דבש, תמרים וג'ינג'ר

סלט תאנים וגבינת עיזים בוויניגרט דבש, תמרים וג'ינג'ר

תיאור המתכון

מתוך הספר "יערות הכרמל - סיפור אהבה". סלט ירוק עשיר וחרדלי במיוחד, בזכות עלי הרוקט והרשאד, המשמשים יחד בני לוויה ראויים לתאנים ולגבינת העיזים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכינים את הרוטב. מערבבים את החומרים בצנצנת סגורה תוך כדי ניעור. טועמים ומאזנים את התיבול.
2. מרכיבים את הסלט. מערבבים בקערת ערבוב את חומרי הסלט והרוטב, למעט הגבינה והאגוזים.
נזהרים שלא למעוך את התאנים.
3. מעבירים את הסלט לקערת הגשה, מפזרים את הגבינה והאגוזים מעל ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש