פסטה רוזה

פסטה רוזה

תיאור המתכון

פסטה ברוטב שמנת ועגבניות.
מתכון טעים וקליל, מתאים לשעות הצהרים והערב.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את כמות הפסטה הרצויה לפי זמן הבישול הרשום על גב השקית.
2. מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את עגבניות השרי, עד לקבלת צבע.
3. מוסיפים את עגבניות התמר, השום, הבזיליקום והאורגנו ומעט מלח. סוגרים עם מכסה.
4. כאשר העגבניות מתפרקות מוסיפים נגיעת שמנת - כל אחד לפי טעמו ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

הערות

ניתן להגיש עם גבינת פרמז'ן.

המתכון באדיבות
בית קפה לה גופרה סוקולוב 41, רמת השרון הצג טלפון