מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> טרטר סלמון, קוסקוס מלא וסלק

טרטר סלמון, קוסקוס מלא וסלק

טרטר סלמון, קוסקוס מלא וסלק

תיאור המתכון

מתכון לטרטר סלמון עם קוסקוס מלא.

באדיבות השף תם קבלו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
2. את הסלק יש לאפות בתנור עטוף בנייר כסף, לקלפו ולחתוך לקוביות.
3. את העדשים יש לבשל ולאחר מכן לקרר.
4. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, ומגישים עם זילוף של יוגורט העיזים.

הערות

ניתן להחליף את סוג הדג. רצוי להתייעץ עם המוכר לגבי הדג הטרי ביותר ביום הרכישה.
מכיוון שהלימון כובש מעט את הסלמון רצוי להכין מיד שיושבים לאכול.
אפשר להכין את כל המרכיבים יחד בקערה (לא כולל התבלינים והלימון), ולתבל לפני ההגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת דקה התעשייה 10, תל אביב הצג טלפון