פרג'ינו

פרג'ינו

תיאור המתכון

פטריות שמפיניון מוקפצות עם יין וגבינה בולגרית.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקפיצים את הפטריות במחבת לוהט בשמן זית עד שהן מזהיבות.
2. מוסיפים את השום הגרוס ומלח ופלפל לפי הטעם.
3. מוסיפים ומקפיצים ביחד את ראשי הבצל הירוק לדקה נוספת, מוסיפים את היין הלבן ומשאירים 2 דקות נוספות, עד שהיין מתאדה.
4. מוסיפים את הפסטו ו-5 קוביות גבינה בולגרית, מקפיצים לדקה נוספת ומגישים חם.

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה