קדירת קטניות ופריקי (לצמחונים)
- מתאים ל: 4-6 מנות
- זמן הכנה: שעה (לא כולל השריית הקטניות)
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לתבשיל קדירה עשיר ומחמם, במיוחד לימים הקרים.
מרכיבים
- 100 גר' שעועית חומה
- 100 גר' שעועית לבנה
- 100 גר' חומוס יבש
- 100 גר' עדשים שחורים
- 100 גר' פריקי (חיטה ירוקה)
- 1/2 קג' בצל קלוף חתוך לפרוסות עבות
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כף גדושה ברבר
- 2 כפות גדושות תערובת לסלטים וגבינות של "חוות דרך התבלינים"
- 1 כף מלאה מלח רוזמרין
- 1 כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
1. משרים את השעועית החומה, השעועית הלבנה, והחומוס למשך הלילה או לפחות 5 שעות.
2. בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
3. מוסיפים את אבקת המרק עוף ומערבבים.
4. מוסיפים את העדשים השחורות, הפריקי, והתבלינים.
5. מוסיפים עוד כוס מים חמים ומבשלים על אש קטנה עוד 15, 20, דקות כשמידי פעם מערבבים
המתכון באדיבות
|
חנות חוות דרך התבלינים
שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית
הצג טלפון
04-9533405
|