קרסטיני עם ממרח טופו וקלמטה
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנת טאפאס איכותית לרגל פסטיבל המסיק שנערך במלון "שרתון" תל אביב. קרסטיני פריכים עם זיתי קלמטה וממרח טופו.
באדיבות השף צ'רלי פדידה.
מרכיבים
- בגט פרוס לאלכסון
- 10 זיתי קלמטה מגורענים
- 100 גרם גבינת טופו למריחה
- 1 שן שום קטנה קצוצה
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
במעבד מזון, קוצצים את הזיתים, מוסיפים את הטופו ושאר המרכיבים וממשיכים לעבד בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם הומוגני ואחיד.
את הבאגט אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות צלזיוס כ-10 דקות עד שמשחים.
מורחים את ממרח הטופו על הבאגט.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|