פילה סלמון בלימון כבוש ועשבי גינה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון להכנת פילה סלמון כבוש.
באדיבות השף שי עשהאל.
מרכיבים
- 4 כפות לימון כבוש מבית נפטון
- 4 מנות פילה סלמון
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- צרור כוסברה קצוצה
- 1 כפית שום כתוש מבית נפטון
- 1 עגבנייה פלוחה
- מלח פלפל לפי טעמכם
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את שמן הזית עשבי התבלין הקצוצים השום והתבלינים. מניחים את התערובת על פילה הדג. מכניסים לתנור מחומם ל 10-12 דקות בחום של 180-200 מעלות ומגישים.