עוגת גזר ואגוזי מלך ללא וסכר
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.
מרכיבים
- 3/4 כוס שמן
- 1 כוס "כמו סוכר"
- 1 ושליש כוסות קמח
- 1/4 שקית אבקת אפייה
- קורט סודה לשתייה
- תבלינים לפי טעם: קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט, ניתן להוסיף גם הל וציפורן
- 2 ביצים
- 3-4 גזרים (גדולים – בינוניים) מגורדים דק מאוד
אופן ההכנה
מערבבים בקערת המיקסר במהירות איטית את השמן וה"כמו סוכר" עד הומוגניות.
מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים כ-1/2 דקה במהירות איטית.
מוסיפים את 2 הביצים ואת הגזרים המגורדים ומערבבים עד לאיחוד כל החומרים.
יוצקים לתבנית האפייה עד 3/4 גובה ואופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.
הערות
העוגה מתאימה לתבנית אינגליש קייק מס' 3.
המתכון באדיבות
|
קונדיטוריית שמו
האיצטדיון 6, קרית חיים
הצג טלפון
04-8418840
|