Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> בראוניס ללא סוכר

בראוניס ללא סוכר

בראוניס ללא סוכר

תיאור המתכון

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי ומוסיפים את הנס קפה.
2. מקציפים את הביצים ו"כמו סוכר" למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
3. תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח והאפייה וממשיכים לערבל עד קבלת גוון אחיד.
4. יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל 100 גר' אגוזי מלך קצוצים. אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.
5. בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מס' שעות.
6. כשרוצים לחתוך, מכניסים למקפיא ל-10 דקות ופורסים לקוביות.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית שמו האיצטדיון 6, קרית חיים הצג טלפון