גפילטע פיש בטעמים שונים עם טפנד זיתים, קרם פלפלים או פסטו
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 30
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מחפשים שינוי בגפילטע פיש? בואו לגוון ולהכניס בו צבעים וטעמים חדשים, לחג שמח במיוחד.
מרכיבים
- 1 ק''ג קרפיון
- 1 בצל קצוץ
- 1 גזר מגורד
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- 4 ביצים
- ½ כוס פירורי מצה
- 1 כוס רוטב פסטו מוכן/קרם פלפלים/טפנד זיתים לפי הטעם
אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים עם הרוטב הרצוי.
מכינים מהתערובת כדורים או קציצות.
מבשלים בציר דגים או ירקות במשך 20 ד'.
קישורים:קימל