מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות

תבשיל לוביה עם בשר ראש עגל וריאות

תבשיל לוביה עם  בשר ראש עגל וריאות

תיאור המתכון

מתכון לארוחת החג - ראש השנה

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים את הבשר והריאות באופן יסודי ומרתיחים אותם עד שמתווצר קצף למעלה וכל הליכלוך יוצא מהבשר. שופכים את המים ושוטפים בשנית.

חותכים בצל לקוביות ומטגנים אותו הבצל בסיר. מוסיפים את בשר הראש,ומטגנים. מוסיפים את קוביות הריאות ומטגנים יחד. מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, מרק עוף, מערבבים עד שהצבע של כל התבשיל נהיה אחיד. מוסיפים כ 3 ליטר מים ומבשלים כ 20 דקות. מוסיפים את השעועית הלבנה לסיר ומביאים שוב לרתיחה. מורידים לאש נמוכה ומבשלים בבישול איטי כ3 שעות.

המתכון באדיבות
מסעדת שחרזאד חנות המפעל: רחוב הקונגרס 52, ליד הקאמל קומדי קלאב, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. למה אף פעם לא לא נותנים כמויות אבי מהגליל (17/03/2013 09:22:00)
    כותבים פלפל איזה פילפל ,פלפל שחור, פלפל ירוק חריף, אתם יודעים זה שמבשל לא יודע אחרת לא היה פונה לאינטרנט לקבל מתכון, חוץ מיזה לדעתי ועל פי מה שאני זוכר מבית אמא, למתכון הזה צריך כמון, אבל אולי אני טועה