Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> סלט ים תיכוני
גליאנו פירנצה בגליל

סלט ים תיכוני

סלט ים תיכוני

תיאור המתכון

סלט צבעוני ומרענן.
קליל ומתאים לימי הקיץ החמים.

מרכיבים

אופן ההכנה

את קוביות החצילים מטגנים בשמן עמוק עד שהופכים זהובים, מסננים את הנוזלים. בקערה נפרדת שמים את החצילים, מוסיפים את גרגירי החומוס, עשבי התיבול, קוביות מלפפון חמוץ, גמבה, עירית קצוצה, חומרי הטעם וכל שאר המרכיבים. מעל הכל שמים את גבינת הפטה, מערבבים קלות ומגישים.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית פרש אורגוואי 1, מרכז מסחרי קרית יובל, ירושלים הצג טלפון קופונים לפרש
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין