מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > טירמיסו - קינוח איטלקי

טירמיסו - קינוח איטלקי

טירמיסו - קינוח איטלקי

תיאור המתכון

קינוח ממקור איטלקי. קרם קציפתי המורכב מקציפה של גבינת מסקרפונה וביצים, מונח על מצע בישקוטים טבולים באספרסו ומועשרים יין. מוגש צונן.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים בקערה את הקפה והקוניאק.
בקערה נפרדת מערבבים את חלמוני הביצים עם הסוכר, המסקרפונה וכמה טיפות וניל, עד לקבלת עיסה חלקה.
מקציפים את חלבוני הביצים עם כפית אחת סוכר, ומקפלים את הקצף בעדינות אל תוך עיסת הגבינה והחלמונים.
טובלים את הבישקוטים בקפה ומניחים שכבה מהם בתבנית פיירקס מלבנית.
שופכים על הבישקוטים את תערובת הגבינה והקצף, מוסיפים שכבה שנייה של בישקוטים ושכבה נוספת של גבינה.
מניחים במקרר למשך 3 שעות .

בעת ההגשה מפזרים מעל מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת.


קישורים:
קייטרינג
קייטרינג לאירועים