פרפה תותים

פרפה תותים

תיאור המתכון

קינוח ורוד וטעים מבית היוצר של המטבח של רמה, שמשמח כל עין וכל נפש, מתאים במיוחד לארוחות חגיגיות ופשוט ביותר להכנה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים ומייבשים את התותים, חוצים ומכניסים את כל הכמות למיקסר. מפעילים לזמן קצר.
מוסיפים את הסוכר ואת חלבון הביצה.
מפעילים את המיקסר ל- 10 דקות על עוצמה בינונית.
מעבירים לקערה מרכזית או לצלוחיות הגשה אישיות.
מכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים- ובתיאבון!

הערות

אפשר להוסיף לתוך בלילת התותים גם 125 מ' של שמנת מתוקה מוקצפת – הופכים עם כף עץ את השמנת לתוך הבלילה עד שהיא הופכת אחידה ולאחר מכן מכניסים לקירור.

תוספת מוצלחת להגשה – תוכן של פסיפלורה טרייה.

המתכון באדיבות
מסעדת המטבח של רמה ת.ד. 18 הרי יהודה מיקוד 90804, מושב נטף, נטף הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש