מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> פינוק שוקולד נימוח

פינוק שוקולד נימוח

פינוק שוקולד נימוח

תיאור המתכון

מתכון של פרתם- הדרכות ואירועים קולינריים

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד והמרגרינה. בקערת המיקסר מערבבים את הביצים, והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד והמרגרינה המומסת, תוך כדי ערבוב ולבסוף את הקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לכלי אלומיניום חד פעמי כ - 2/3 מהגובה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- ° 180 כ- 12 דק'.
להגשה- הופכים על צלחת ומגישים מיד.

תגובות

  1. התחרפנתם??????? שרון (22/03/2006 21:25:00)
    500 גרם מרגרינה???
    אתם רוצים שנחטוף קלקול קיבה??