מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מנסף בניחוח דרוזי

מנסף בניחוח דרוזי

תיאור המתכון

אורז עם בשר מטוגן והרבה בצל

מרכיבים

אופן ההכנה

1.שופכים את השמן לתוך מחבט ושמים על אש קטנה עד שמתחמם השמן.
2.מטגנים את הבצל עד טיגון מוזהב מוצאים את הבצל ומניחים בצד.
3. מטגנים את בשר הכבש טיגון עדין חצי טיגון למשך 5 דקות בערך -לערבב במשך הטיגון.
4. בתוך סיר עמוק מוסיפים את בשר הבקר על אש נמוכה עד שיתבשל ומתאדים מי הבשר -לערבב במשך הבישול במשך רבע שעה .
5. מוסיפים את שמן הטיגון לסיר הבשר ומוספים את האורז למשך 5 דקות מוסיפים את כל המרכיבים לתוך הסיר מוסיפים את המים על כל המרכבים בסיר בוחשים בחישה עדינה שהמרכבים יתערבבו ביחד מכסים ומבשלים על אש קטנה - במשך רבע שעה.

הערות

*בסוף הבישול ניתן לכסות את הסיר בחתיכת בד למשך 5 דקות.
*לשפוך את המנסף לתוך מגש גדול ולקשט לפי הטעם.
**ובתיאבון**


קישורים:
מנסף

תגובות

  1. חסרים פרמטרים של זמן רותם (13/11/2012 09:53:00)
    .שופכים את השמן לתוך מחבט ושמים על אש קטנה עד שמתחמם השמן.
    2.מטגנים את הבצל עד טיגון מוזהב מוצאים את הבצל ומניחים בצד.
    3. מטגנים את בשר הכבש טיגון עדין חצי טיגון למשך 5 דקות בערך -לערבב במשך הטיגון.
    4. בתוך סיר עמוק מוסיפים את בשר הבקר על אש נמוכה עד שיתבשל ומתאדים מי הבשר -לערבב במשך הבישול במשך רבע שעה .(איזה מי בשר?)
    5. מוסיפים את שמן הטיגון לסיר הבשר ומוספים את האורז למשך 5 דקות מוסיפים את כל המרכיבים לתוך הסיר מוסיפים את המים על כל המרכבים בסיר בוחשים בחישה עדינה שהמרכבים יתערבבו ביחד מכסים ומבשלים על אש קטנה - במשך רבע שעה. (זהו - רבע שעה יספיק???)

    פחות משעה להכין את התבשיל?