מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עוף ממולא בשר טחון וצנובר

חזה עוף ממולא בשר טחון וצנובר

חזה עוף ממולא בשר טחון וצנובר

תיאור המתכון

חזה עוף ממולא בבשר טחון עם צנוברים, שאפשר לטגן לאחר מכן עם פירורי לחם או להכניס לתנור לאפיה של15 דקות בחום גבוה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את הבצל במחבת גדולה עד שהוא מזהיב, להוסיף את הבשר ולערבב עם כף עד שהוא משנה את הצבע. להוסיף את כוס הירק והצנוברים, להוסיף פלפל שחור, קצת מלח ושתי שיני שום קצוצות. לערבב היטב ולצמצם נוזלים. לקרר מעט.
לקחת חזה עוף דפוק דק, למלא במלית, לגלגל. לקחת שלוש קערות: אחת עם קמח, אחת עם שלוש ביצים ואחת עם פירורי לחם זהובים. לטבול את חזה העוף הממולא בקמח, אחר כך בביצה ובפירורי הלחם, לטגן במחבת עד הזהבה במשך 2 דקות מכל כיוון.

הערות

אפשר להכין בתנור: להניח נייר פרגמנט, להבריש בשמן, לשים את חזה העוף הממולא, לגלגל אותו ולעטוף בנייר כסף ולהכניס אותו לתנור חם למשך רבע שעה. להוציא את נייר הכסף ואת הפרגמנט ולהכין איזה רוטב שרוצים.
המתכון קל להכנה הוא מאוד טעים, גם לילדים וגם למבוגרים. ההכנה בתנור הופכת אותו לדיאטתי.


קישורים:
המרגלית 12