ההמבורגר של רק בשר

מרק בקר וקוקוס

מרק בקר וקוקוס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בקר וקוקוס ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את הבשר, כף מחית קארי, למון-גראס, קליפת לימון וכף מיץ ליים. מכסים ומשרים במקרר כ-10 דקות.
2. מחממים בסיר גדול את השמן, ומשחימים את פרוסות הבקר, מעט בכל פעם. את הפרוסות המושחמות מניחים בצד.
3. מוסיפים לסיר את יתרת מחית הקארי ואת השום, ומערבבים 2 דקות. מוסיפים את יתרת מיץ הליים, את ציר/מרק הבקר, חלב הקוקוס, הסוכר ורוטב הדגים. מבשלים על להבה בינונית (לא מכוסה) כ-30 דקות.
4. מחזירים לסיר את הבשר והמשרה שבה היה הבשר, ומערבבים פנימה את הפטריות והאטריות. מבשלים כ-5 דקות, עד שהאטריות מתרככות. מומלץ לעטר בשבבי קוקוס ובכוסברה.

המתכון באדיבות
מסעדת מזרח ומערב הכרמל 17, שוק הכרמל , תל אביב הצג טלפון קופונים למזרח ומערב
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין