מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק דבלים ושקדים עם פרפה תמרים וחלבה - באדיבות ארטישוק

מרק דבלים ושקדים עם פרפה תמרים וחלבה - באדיבות ארטישוק

מרק דבלים ושקדים עם פרפה תמרים וחלבה - באדיבות ארטישוק

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק דבלים ושקדים עם פרפה תמרים וחלבה - באדיבות ארטישוק ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

פרפה תמרים:

לחמם את התמרים עם 150 מ''ל שמנת עד ריכוך של התמרים (לא להרתיח את השמנת)
לטחון יחד עם הטחינה,
להקציף את החלמונים עם הסוכר,
לאחד את תערובת התמרים עם החלמונים,
להמיס את הג'לטין במים קרים,
לחמם את ה 50 מ''ל שמנת ל- 55 מעלות לסחוט את הג'לטין ולערבב עם השמנת,
להוסיף לתערובת התמרים ולקפל פנימה את השמנת המוקצפת,
לזלף בתבנית סיליקון ולהקפיא


מרק:
לבשל יחד את חומרי המרק לטחון ולקרר.
להגיש את הפרפה והמרק יחד בצלחת עמוקה.