עוגיות שיבולת שועל ופקאן
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 15 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגיות שיבולת שועל ופקאן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 150 גרם חמאה
- 150 גרם סוכר לבן
- 150 גרם סוכר חום
- 1 כוס קמח
- 1/2 כוס פקאן טחון
- 1 כוס שבולת שועל
- 1/4 כפית א. אפייה
אופן ההכנה
להקציף במיקסר את החמאה, הסוכר הלבן והחום – עד לקבלת קרם.
להוסיף את הקמח, הפקאן הטחון, שיבולת שועל וא. אפייה לתוך המיקסר ולערבל עד לקבלת עיסה מוכנה לזילוף.
לרפד תבנית בנייר אפייה ולזלף עוגיות לגודל הרצוי.
להניח פקאן לקישוט ( מעל כל עוגיה).
לחמם תנור ל – 175 מעלות ולאפות כ- 14 דקות.
(העוגיה מתפשטת באפייה ולאחר קירור היא נהיית קריספית).
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר