Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פילה בקר עם טופי ופרג
גליאנו פירנצה בגליל

פילה בקר עם טופי ופרג

פילה בקר עם טופי ופרג

תיאור המתכון

פילה בקר ברוטב קרמל עשיר ומתקתק.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לסגור את נתח הפילה עם השמן למשך דקה מכל צד
2. להמשיך בבישול בתנור בחום של 180 מעלות כשלוש דקות עד לקבלת מידת מדיום

הרוטב
1. לחמם את כוס הסוכר במחבת על אש נמוכה מאוד עד לקבלת קרמל
2. להוסיף 1 כוס שמנת מתוקה צמחית
3. לצמצם כרבע שעה עד לקבלת רוטב סמיך
4. להוסיף 3 כפות פרג קלוי וליצוק על הבשר


קישורים:
קימל
המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה