מאפה אנטיפסטי

מאפה אנטיפסטי

תיאור המתכון

לחם ארז מציגה את קולקציית ''פינוק בלבן'' לחג השבועות
מוצרי חג לשבועות בטנא ביכורים חגיגי

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את הקמח עם מלח בתוך קערת המיקסר ומוסיפים את שאר המרכיבים לערבוב של כ-5 דק' במהירות בינונית עד קבלת בצק במרקם חלק.
מוציאים את הבצק מהמיקסר ומניחים על תחתית שיש מקומחת, מורחים בשמן ונותנים לבצק לנוח כ-20 דקות. לאחר מכן, מרדדים את הבצק לגודל 26X10 ס''מ, מורחים את ממרח הצ'ימצ'ורי ומפזרים מעל את קוביות הבטטה והחציל בצורה שווה. בחלקו התחתון של הבצק, מפזרים את הגבינה ומגלגלים את הבצק כלפי פנים עד שהחתך נמצא בתחתית המאפה. מכניסים לתבנית אפיה. מתפיחים במקום חמים מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח, מורחים ביצה ומפזרים את השומשום מעל, ניתן לחרוץ חריצים אלכסוניים בבצק לפני האפייה.
אופים כ- 40 דק' בחום של 140 מעלות.

המתכון באדיבות
מסעדת לחם ארז ברקת 3, הרצליה פיתוח הצג טלפון