מרק דובדבנים וקציצות בשר - באדיבות מסעדת קרחת בצלחת
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 30-40
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק דובדבנים וקציצות בשר - באדיבות מסעדת קרחת בצלחת ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לקציצות
- 300 גרם בשר טחון
- בצל בינוני קצוץ דק
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 פרוסות לחם ישן (רק הלבן) מושרות במים
- כף נענע קצוצה
- מלח פלפל
- מעבדים את כל המרכיבים יחד, יוצרים קציצות קטנות
- למרק
- קציצות
- 2 קופסאות דובדבנים חמוצים
- מלח פלפל
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את הקציצות
מוסיפים את הדובדבנים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-20 דקות
מתבלים במלח ופלפל
אפשר להוסיף שמנת מתוקה