מרק בשר ותאנים עם יין אדום וברנדי - באדיבות מסעדת קרחת בצלחת
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 30-40
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בשר ותאנים עם יין אדום וברנדי - באדיבות מסעדת קרחת בצלחת ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 10 תאנים מיובשות קצוצות
- 300 גרם בשר טלה קצוץ לקביות קטנות
- כוס ברנדי
- 1 בקבוק יין אדום
- מעט קמח
- מלח פלפל גרוס וסוכר לתיבול
אופן ההכנה
מקמחים את קוביות הבשר במעט קמח
בסיר עם שמן מטגנים את הבשר והתאנים עד הזהבה
מוסיפים ברנדי ומגרדים את תחתית הסיר
מוסיפים את בקבוק היין מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ – 1/2 שעה
מתבלים במלח ופלפל וקצת סוכר
בעונת התאנים הטריות ניתן להגיש בתוספת תאנה טרייה במרכז הצלחת