Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מיני קונוסים במילוי שמנת

מיני קונוסים במילוי שמנת

מיני קונוסים במילוי שמנת

תיאור המתכון

השף קונדיטור סער גל עוז מ'מכללת השף' מציע שני מתכונים מפנקים במיוחד לרגל שבועות:

מרכיבים

אופן ההכנה

1 . להפשיר את הבצק בטמפרטורת החדר. לחתוך את הבצק לפסים שווים של שלושה ס'מ רוחב

ולגלגל אותם על הקונוסים, כאשר בכל סיבוב יש לעלות ס'מ אחד על הסיבוב הקודם.

2 . להבריש את הבצק קלות עם הביצה הטרופה. להניח על תבנית אפיה ולאפות במשך 10 דקות על

חום של 200 מעלות או עד קבלת צבע חום בהיר.

3 . להוציא מהתנור ולתת לקונוסים להתקרר.

4. להקציף את השמנת עם אבקת הסוכר, לשלוף את הקונוסים מהבצק ולהזליף לתוכם את השמנת.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף מלון גולדן טוליפ, באר שבע הצג טלפון