מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קנלוני

קנלוני

תיאור המתכון

לרגל יום העצמאות

וותיקי מפעל פריניר מעלים זיכרונות ונוסטלגיה

ומשתפים אותנו במתכונים הסודיים שלהם

רינה כהן (45), עובדת במפעל משנת 1986.

עוזרת של הבעלים יעקב צסקלה ואחראית על יבוא ויצוא.

רינה כהן, היא ילידת טבריה וגרה בפורייה עילית, אחד הזיכרונות המשמעותיים שלה מהמפעל הוא הניחוח של הריח החדש. שהיא נכנסה בפעם הראשונה למפעל כל המכונות היו חדשות, הכול היה בוהק ונוצץ מניקיון, מראה ראשוני ובלתי נשכח של המפעל. מקרה נוסף שנחקק בזכרונה, הוא ביקורו של יו'ר ההסתדרות דאז, מר ישראל קיסר, במפעל, מה שיצר התרגשות גדולה מאוד אצל כולם מההנהלה ועד העובדים, עם כל ההכנות נראה היה כאילו מדובר בחגיגת יום העצמאות. רינה מציינת שהיא מאוד מאוד אוהבת עגבניות וכל דבר שמזכיר לה את איטליה, מבין מוצרי העגבניות היא אוהבת את העגבניות המרוסקות המתובלות בשום ובצל. לרגל יום העצמאות היא ממליצה על המתכון הבא המשלב את מוצרי החברה:




מרכיבים

אופן ההכנה

לשים יחדיו את הבשר התבלינים ,השום , האורגנו והבצל .

ממלאים את הקנלוני ומניחים בתבנית מחופה בניר אפייה .

מערבבים את רוטב המשפחתי של פריניר עם כוס מים ויוצקים מעל .

מכניסים לתנור ב180-200 מעלות ל25-30 דקות ומגישים .