Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> קק קיי וואט- תבשיל אפונה חריף לשלושה סועדים

קק קיי וואט- תבשיל אפונה חריף לשלושה סועדים

קק קיי וואט- תבשיל אפונה חריף לשלושה סועדים

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת חבש

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל ללא שמן עד להשחמה. לאחר מכן מוסיפים 3 כפות שמן ומטגנים למשך 2 דקות. מוסיפים את תערובת התבלינים ורבע כוס מים וממשיכים לטגן עד לבישול מלא של הבצל. מוסיפים את האפונה ומים עד לגובה קו האפונה, מביאים לרתיחה (כ- 20 דקות) ומפעם לפעם מערבבים. מוסיפים שום ומתבלים במלח. מבשלים על אש נמוכה כ- 5-10 .

המתכון באדיבות
מסעדת חבש הנגב 8, תל אביב הצג טלפון