מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > חציל רומני טבעי

חציל רומני טבעי

חציל רומני טבעי

תיאור המתכון

באדיבות עופר נלו ממסעדת חיים נלו

מרכיבים

אופן ההכנה

קולים את החצילים ללא הגרעינים. לאחר מכן בעזרת כף מפרידים את בשר החציל מהקליפה, מסננים את הנוזלים כ- 5 שעות במקרר (חשוב לסנן את הנוזלים). לאחר מכן מניחים את בשר החציל על קרש חיתוך וכותשים (ניתן לכתוש את החציל בעזרת גרזן עץ- ניתן לרכוש בחנויות כלי בית). את החציל כותשים בצורה אלכסונית (ימינה ושמאלה) בזמן שמזליפים מעט שמן לסירוגין עד לקבלת מרקם של פירה גס. מתבלים במעט מלח.
להגשה: להגיש עם בצל קצוץ חצאי עגבנייה וזיתים שחורים.

ניתן להוסיף מעט שום כתוש במקום הבצל למי שאוהב.

המתכון באדיבות
מסעדת חיים נלו- גריל האוס אילת 11, תל אביב הצג טלפון