Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> אוזני המן במילוי ריבת חלב לפורים

אוזני המן במילוי ריבת חלב לפורים

אוזני המן במילוי ריבת חלב לפורים

תיאור המתכון

באדיבות מישל בן שטרית, שף ישרוטל המלך שלמה וישרוטל אגמים

מרכיבים

אופן ההכנה

להקפיץ חמאה עם הסוכר.
להוסיף את הסוכר ואת הביצים בהדרגה, ולאחר מכן את גרידת הלימון, התפוז והקמח. לקרר את הבצק ולרדד עיגולים בקוטר 10 ס''מ ועובי 4 מ''מ.
לזלף את ריבת החלב שעורבבה עם קרם הפטיסייר
לאפות בחום 160 מעלות כ-15 דק', ולבזוק את אבקת הסוכר מעל.

המתכון באדיבות
מסעדת המלך שלמה מלון הילטון , תל אביב הצג טלפון