אוזני המן במילוי ריבת חלב לפורים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות מישל בן שטרית, שף ישרוטל המלך שלמה וישרוטל אגמים
מרכיבים
- 1.5 ק''ג קמח
- 1 ק''ג חמאה
- 4-5 ביצים
- 500 גר' אבקת סוכר
- 1 לימון-גרידת לימון
- 1 תפוז-גרידת תפוז
- מעט וניל
- 200 גר' פטסייר
- 150 גר' ריבת חלב
אופן ההכנה
להקפיץ חמאה עם הסוכר.
להוסיף את הסוכר ואת הביצים בהדרגה, ולאחר מכן את גרידת הלימון, התפוז והקמח. לקרר את הבצק ולרדד עיגולים בקוטר 10 ס''מ ועובי 4 מ''מ.
לזלף את ריבת החלב שעורבבה עם קרם הפטיסייר
לאפות בחום 160 מעלות כ-15 דק', ולבזוק את אבקת הסוכר מעל.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת המלך שלמה
מלון הילטון , תל אביב
הצג טלפון
03-5202222
|