Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> אורז פולאו

אורז פולאו

אורז פולאו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאורז פולאו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים שמן או גהי בסיר, מוסיפים את זרעי הכמון ומטגנים 2 דקות עד שנשמע שהם
מתפוצצים, מוסיפים את האורז, מערבבים עם זרעי הכמון, מוסיפים את שערות הזעפרן, הכורכום, מלח, פלפל ומערבבים. מוסיפים מים בכמות של אחת ו- ¾ עד 2 כוסות. כשהמים מתאדים אך האורז עדיין אינו מוכן מוסיפים את הגאראם מסאלה, בודקים טעמים ומוסיפים עוד מלח אם צריך. אפשר לקשט את האורז באפונה מבושלת ורכה מלמעלה לפני ההגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת אננדה כל הארץ, תל אביב הצג טלפון