קממבר עם פסיפס פלפלים לט"ו בשבט
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מיוחד לטו' בשבט של שף מרטין שחף-בר
מ"הגושרים מלון בטבע"
מרכיבים
- 1 גבינה קממבר איכותי
- 50 גרם תערובת טחונה של:,שקדים,אגוזי לוז,אגוזי מלך,פקאן
- 50 גרם פירורי לחם טרי או יבש
- ½ צרור תימין קצוץ דק
- 1 ביצה טרופה לציפוי
- 2 כפות קמח לציפוי
- שמן עמוק לטיגון
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל אדום
- כף חרדל דג'ון
- כף שמן זית
- 1 שן שום כתוש
- מלח ,פלפל גרוס טרי
- 1 כף דבש
- ¼ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
לערב את פרורי הלחם ,אגוזים טחונים ותימין קצוץ
לצפות את הגבינה בקמח ובביצה ,מעבירים אל התערובת היבשה ומצפים היטב,
שוב לטבול את הגבינה בביצה , שום ופירורי לחם.(ציפוי כפול)
את הפלפלים צולים על גריל ומקלפים,לחתוך לריבועים של 3 ס"מ מטבלים עם כל החומרים.
מסדרים על צלחת הגשה עם שילוב צבעים.
את הגבינה מטגנים בשמן עמוק לא חם מדי כ-150 מעלות עד קבלת צבע זהוב.
סופגים את עודפי השומן ,חוצים לשני חלקים ומסדרים על גבי הפלפלים.