"שוקו חם" של ערמונים ודבש - "מבשלים חוויה"
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 1/2 שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון באדיבות השף יניב גור אריה - "מבשלים חוויה"
מרכיבים
- 200 גרם ערמונים קלופים
- 1 ליטר חלב
- 4 כפות דבש
- אבקת קקאו מרירה ואיכותית
אופן ההכנה
1. מבשלים ערמונים בחלב כ- ¼ שעה, מעבירים למעבד מזון, טוחנים היטב ומסננים.
2. מחממים בשנית יחד עם הדבש, מוזגים לכוסות גבוהות ומפדרים באבקת קקאו מרירה.
תגובות
-
שוקו חם
גולש
(22/07/2005 20:16:00)
נשמע מתכון טעים !!!