Skip Navigation Linksראשי > משקאות > משקאות לא אלכוהולים> "שוקו חם" של ערמונים ודבש - "מבשלים חוויה"

"שוקו חם" של ערמונים ודבש - "מבשלים חוויה"

"שוקו חם" של ערמונים ודבש - "מבשלים חוויה"

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף יניב גור אריה - "מבשלים חוויה"



מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים ערמונים בחלב כ- ¼ שעה, מעבירים למעבד מזון, טוחנים היטב ומסננים.
2. מחממים בשנית יחד עם הדבש, מוזגים לכוסות גבוהות ומפדרים באבקת קקאו מרירה.

תגובות

  1. שוקו חם גולש (22/07/2005 20:16:00)
    נשמע מתכון טעים !!!