פרגית במילוי ריבת תפוחים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
של השפית גלי ברמן
מרכיבים
- 8 יחידות סטייק פרגית
- 12 יחידות תפוח סמייט
- 1 כוס תרכיז סיידר תפוחים
- רבע כוס חומץ בן יין
- מים לפי הצורך
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-195 מעלות
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות כמו לסלט.
להניח את התפוחים בסיר.
להוסיף את יתרת המצרכים ולהוסיף מים עד גובה התפוחים.
לבשל על אש בינונית עד רתיחה ולהעביר לאש נמוכה עד להסמכת הריבה.
להניח את הפרגיות על שולחן העבודה
להניח כף מהריבה בקצה הפרגית לגלגל ולסגור בעזרת קיסם.
להניח על תבנית אפיה עם נייר אפיה.
לבזוק מלח פלפל על הפרגית.
לאפות בתנור עד הזהבה כ20 דקות.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
053-8094618
|