מרק ירקות שורש ובצקניות
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: כשעה וחצי
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לפניכם מתכון למרק עדין, בניחוח ביתי, לאירוע מיוחד או סתם לאמצע השבוע, מבית היוצר של ספייסס.
מרכיבים
- 10 בצל לבן פרוס דק
- 5 כרישה פרוסה דק
- 1 שורש סלרי חתוך לירחים
- 5 תפוחי אדמה לבנים גדולים חתוכים לירחים
- טימין
- ציר ירקות/ עוף
- לבצקניות:
- 2 ביצים
- 1 כף שמן רגיל
- 3/4 כוס קמח
- עד רבע כוס מים
- כף וחצי מלח
אופן ההכנה
להניח בסיר את כל הירקות להוסיף מלח/פלפל. להוסיף ליטר מים.
לבשל כ-45 דק', לטעום ולתקן טעמים. לרסק, להוסיף 1 שמנת מתוקה. לחמם ולהגיש עם הבצקניות.
להכנת הבצקניות:
לערבב את כל החומרים בקערה קטנה למעט המים. להוסיף בהדרגה המים לפי הצורך עד קבלת בצק רך.
להעביר דרך מסננת מיוחדת או על קרש ולגרף עם סכין לתוך המרק הרותח. לבשל כ-10 דק'.
המתכון באדיבות
|
בית ספר לבישול ספייסס
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב
הצג טלפון
053-8094618
|