מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > פאי תפוחים וגלידת וניל

פאי תפוחים וגלידת וניל

פאי תפוחים וגלידת וניל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי תפוחים וגלידת וניל ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים בידיים את כל החומרים היבשים (מקפידים לפורר את גבישי הסוכר החום).

מוסיפים את קוביות החמאה לתערובת היבשה, ומערבבים תוך כדי שפשוף בין האצבעות עד שמתקבלת תערובת פירורי בצק אחידים. יש להזהר שלא לעבד את הבצק יתר על המידה.



מפזרים את פירורי הבצק על התפוחים בשכבה אחידה.

אופים בתנור כ- 40-45 דקות עד שהבצק מזהיב ותערובת התפוחים מבעבעת.

מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים בטמפרטורת החדר.

הערות

אופן ההגשה: מגישים מחומם בליווי גלידת וניל.




קישורים:
מרכז העוגות
המתכון באדיבות
קונדיטוריית מרכז העוגות פלוטיצקי 8 , א.ת ישן, ראשון לציון הצג טלפון