פאי תפוחים וגלידת וניל
- מתאים ל: 15 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי תפוחים וגלידת וניל ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 8 תפוחים מסוג גרנד, קלופים ופורסים לפרוסות דקות
- קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון
- חצי כוס קוואקר (שיבולת שועל)
- 100 גרם חמאה קשה , חתוכה לקוביות קטנות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים בידיים את כל החומרים היבשים (מקפידים לפורר את גבישי הסוכר החום).
מוסיפים את קוביות החמאה לתערובת היבשה, ומערבבים תוך כדי שפשוף בין האצבעות עד שמתקבלת תערובת פירורי בצק אחידים. יש להזהר שלא לעבד את הבצק יתר על המידה.
מפזרים את פירורי הבצק על התפוחים בשכבה אחידה.
אופים בתנור כ- 40-45 דקות עד שהבצק מזהיב ותערובת התפוחים מבעבעת.
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים בטמפרטורת החדר.
הערות
אופן ההגשה: מגישים מחומם בליווי גלידת וניל.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:מרכז העוגות
המתכון באדיבות
|
קונדיטוריית מרכז העוגות
פלוטיצקי 8 , א.ת ישן, ראשון לציון
הצג טלפון
03-9643357
|