פאניר באטר מסאלה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאניר באטר מסאלה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 250 גרם גבינת פאניר
- 2 כפות גהי/שמן צמחי
- 2 בצלים בינוניים מגוררים
- 2 כפיות שום כתוש
- 1 כפיות ג'ינג'ר טרי כתוש
- 3 עגבניות מגוררות
- 1 כפית סוכר
- 50 גר' שקדים טחונים
- 2 כפות באטר מסאלה
- מלח לפי הטעם
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 2 כפות יוגורט טבעי
- 25 גר' חמאה
- 3-5 כפות כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה
1.את הגהי מחממים בסיר ומטגנים את הבצל על אש גבוהה עד להזהבה קלה של הבצל(חשוב לערבב תוך כדי ולא לשרוף את הבצל).
2.מוסיפים את השום ,הג'ינג'ר והפלפל החריף וממשיכים לטגן לעוד כ-2 דק' על להבה גבוהה.
3.מוסיפים את העגבניות המגוררות והסוכר ומבשלים על אש בינונית כ-15(יש לערבב מידי פעם)'.
4.מוסיפים את השקדים,באטר מסאלה,שמנת יוגורט ומלח ומבשלים עוד כ-5 דקות.
5. מוסיפים את הגבינה ומבשלים עוד כ-3 דק').לקראת סוף הבישול מתקנים טעם עם מלח ומוסיפים את הכוסברה הטרייה ואת החמאה(להקפיד לערבב בכל שלב ).
המתכון באדיבות
|
מסעדת צ'אטני
החשמונאים 79 , תל אביב
הצג טלפון
077-4990509
|