מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> ורניקי -כיסונים בנוסח אוקראיני עם גבינת "טבורוג" ותפוח אדמה

ורניקי -כיסונים בנוסח אוקראיני עם גבינת "טבורוג" ותפוח אדמה

ורניקי -כיסונים בנוסח אוקראיני עם גבינת "טבורוג" ותפוח אדמה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לשים את הקמח בקערה. בקמח לעשות שקע ובתוכו לשבור את הביצים ולערבב היטב. להוסיף מים, שמן ומלח וללוש את תוכן הקערה בקערה עצמה בתחילה ואח"כ על משטח מקומח. ללוש בין 5-10 דק' עד שיתקבל בצק גמיש וחלק. ליצור כדורי בצק, להניח אותם בכלי נקי ולכסות במגבת.
2.לקלף תפו"א ובצל ולבשל ביחד .לעשות פירה ולהוסיף גבינה וחמאה . לערבב היטב.
3.ללוש קלות את הבצק ש"נח" מעט ולרדות אותו על משטח מקומח קלות לעלה דק. בעזרת כוס ליצור טבעות בבצק ולהוציאן מהתבנית. להניח במרכז כל עיגול בעזרת כפית את המילוי, לסגור את הבצק בצורת חצי.הוורניקי מוכנים לבישול! אפשר להקפיא אותם במקפיא
4.כעת יש להרתיח מים בסיר גדול וכשהמים הגיעו לרתיחה, אפשר להניח את הוורניקי בסיר ולבשל כ-10-7 דק'. אח"כ מסננים את הכיסונים ומגישים אותם לצד שמנת חמוצה וחמאה.

המתכון באדיבות
,