מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגיות צימוקים

עוגיות צימוקים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגיות צימוקים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה 190 מעלות.
טורפים את החמאה או המרגרינה עם הסוכר, תמצית הוניל והביצה.
מערבבים את המרכיבים היבשים, מוסיפים לתערובת החמאה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הצימוקים. מנטפים מלוא כפית על תבנית אפייה מטפלון, לא משומנת(רצוי לרפד את התבנית בנייר אפייה). אופים 8 דקות או עד לקבלת גוון חום-זהוב.

תגובות

  1. עוגיות צימוקים תמרה (18/10/2008 15:10:00)
    יצאו משגעות!הכנה מהירה,מצרכים שיש בבית והיה כיף להכין ועוד יותר לאכול:)תודה...
  2. מעולות וכמה שיפורים עודד (22/01/2009 01:15:00)
    יצאו משגעות, רכות ונמסות...
    במקום חמאה/מרגרינה שמתי שמן קנולה - רבע כוס.
    ובאותה קערה ערבבתי כל החומרים יחד בכף עץ ולאחר מכן לשתי ביידים. יצרתי כדורים עגולים עם השטחה קלה.
    מממ...טעים.