ריבת תאנים מרוקאית
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
למרות שהמימונה מאחורינו, המאמות המרוקאיות מקפידות להכין לאורך כל השנה ריבות מפירות העונה.
מרכיבים
- קילו תאנים מחולקות לרבעים
- 800 גרם סוכר
- מיץ מחצי לימון
- לתיבול: כוכב אניס
- מחייא (ערק)
- קליפת לימון מגוררת
- קינמון
- 3 מסמרי ציפורן
אופן ההכנה
לבשל את הפרי עם הסוכר והמיץ עד לרתיחה ,לנקות את קצף המצטבר בסיר.
להעביר לאש בינונית,להוסיף תבלינים,לא הכל יחד,כל פעם שילוב אחר, להמשיך לבשל על לקבלת מרקם ריבה, להכניס לצנצנת מעוקרת על מנת לאפשר אחסון לאורך זמן.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אורו
תחנת דלק אלון, בכניסה למושב גאליה , גאליה
הצג טלפון
08-9316617
קופונים לאורו
|
תגובות
-
מתכון ריבת תאנים
musa
(24/07/2008 22:47:00)
נא לשנות מ-800 ק''ג סוכר ל-800גרם
יש טעות במתכון שבאתר
-
!!!!! כמות הסוכר שבמתכון
לאה
(11/01/2009 00:10:00)
שימו לב לכמות הסוכר שרשמתם 800 קילו במקום 800 גרם